Proslava 5. rođendana Vrtića

Povodom 5. obljetnice osnutka Dječjeg vrtića Pčelica Bisag djeca i odgojitelji vrtića priredili su glazbeno scenski program za roditelje i osnivača Ustanove.

Uvodno je okupljene pozdravila ravnateljica vrtića Martina Hrupec, naglasivši kako je u proteklom razdoblju uvelike unaprijeđena razina i kvaliteta usluga u odgojno-obrazovnom radu ove ustanove, sve na dobrobit djece – polaznika Dječjeg vrtića Pčelica Bisag i njihovih roditelja. Edukacijom zaposlenika pratimo trendove i potrebe djece i roditelja pripremajući ih tako za nastavak njihovog obrazovanja ali i daljnjeg života, u čemu su važne sve karike ovoga procesa – odgojitelji ali i ostali sudionici tog procesa uključujući roditelje i članove obitelji – naglasila je ravnateljica Martina Hrupec. Pri tome djeca polaznici imaju niz prednosti obzirom da su u interakciji s vršnjacima i kompetentnim odgojiteljima – zaključila je ravnateljica dodavši kako zato veseli činjenica da će uz pomoć osnivača i EU fondova izgraditi novi objekt za prihvat sve djece te tako roditeljima olakšati svakodnevicu.

Općinski načelnik Stjepan Krobot zahvalio je Upravnom vijeću vrtića, ravnateljici i zaposlenicima, kazavši kako su u tijeku završne radnje i pripreme oko početka gradnje novog područnog objekta dječjeg vrtića na području Općine Breznica, za što će financiranje dijelom biti obuhvaćeno sredstvima iz europskih fondova, dok će dio financiranja pokriti iz proračuna Općine Breznica. U tijeku je ishođenje potrebne dokumentacije za izgradnju vrtića, te se nadamo da ćemo slijedeće godine rođendan vrtića slaviti u novom objektu – zaključio je načelnik.