Balončići i Točkice za Etiopiju

Dječji vrtić Pčelica Bisag ponosno objavljuje svoje sudjelovanje u projektu Škole i vrtići za Afriku. Ova inicijativa predstavlja korak prema globalnoj suradnji i podršci obrazovanju djece u Africi.

U sklopu ovog projekta Dječji vrtić Pčelica Bisag će provoditi različite aktivnosti s ciljem prikupljanja sredstava koja će biti namijenjena Unicef-ovom programu za obrazovanje djece u Etiopiji. Kroz edukativne radionice, igre i druge kreativne aktivnosti, djeca će imati priliku tijekom godine naučiti o važnosti međunarodne solidarnosti te razvijati svijest o potrebama svojih vršnjaka na drugom kontinentu. U projekt su uključene odgojne skupine Balončići i Točkice.

Dječji vrtić Pčelica Bisag vjeruje da će doprinos Unicef-ovom programu imati pozitivan utjecaj na živote djece u Africi te potaknuti svijest o važnosti obrazovanja kao temelja za bolju budućnost. Ovim putem, Dječji vrtić Pčelica Bisag poziva sve zainteresirane da se pridruže ovoj inicijativi i zajedno doprinesu ostvarivanju cilja – pružanju obrazovanja i boljeg života djeci Etiopije.