Posjet predškolaca Osnovnoj školi Bisag

Osnovna škola Bisag ugostila je vesele i uzbuđene predškolce Dječjeg vrtića Pčelica Bisag koji jedva čekaju započeti osnovnoškolsko obrazovanje. Kao naručena, sunčana srijeda idealan je dan za šetnju od vrtića do škole koja će uskoro postati mjesto novih iskustava i izazova, prijateljstava i interesa.

U „mjestu gdje se ostvaruju snovi“ (krilatica OŠ Bisag) dočekao ih je stručni suradnik pedagog te ravnateljica škole. Nakon kratkog i srdačnog govora dobrodošlice budući učenici prošetali su svojom školom upoznajući se s djelatnicima škole i novim prijateljima. Odgojiteljice Draženka Pisačić i Manuela Matak zajedno s djecom poklonili su djelatnicima prigodne poklone, crteže djece koji su svojom vedrinom pokazali oduševljenje novom etapom u njihovom djetinjstvu. U školi su posjetili ured ravnateljice, tajništvo, zavirili u školsku zbornicu, školsku knjižnicu te u razrede, a na samom kraju puta posjetili su 2. razred gdje su pjesmom poklonili osmijehe jedni drugima. U međusobnom druženju i razgovoru predškolci su saznali da školske obaveze nisu teške te da škola nije napor, već mjesto novih prijateljstava i zabave.

Ovako iskreni i srdačan susret djece i dviju ustanova motivacija je za nastavak suradnje Dječjeg vrtića Pčelica Bisag i Osnovne škole Bisag na dobrobit djece i djelatnika. Veselimo se nekom novom susretu i suradnji.

Pedagog